Välj VPN för att komma åt Pinnacle

Det finns många spelare i världen av vadslagning online med olika och varierade erbjudanden. Således är Pinnacle att vara en av dem som erbjuder de bästa tjänsterna med höga betyg. Det är därför de flesta spelare registrerar sig för det. Men inte alla länder är berättigade att komma åt den. Medborgare i dessa regioner måste hitta lämpliga lösningar för att registrera sig och satsa på Pinnacle.com. Hur ska man då satsa på Pinnacle? Här är en fil som förklarar i detalj proceduren som ska följas.

Vous aimez ? 3.4/10

Behöver du verkligen en VPN för att satsa på pinnacle.com?

VPN är en lösning som många spelare använder för att kringgå olika begränsningar. I detta fall, till exempel, när en registrering hos Pinnacle har gjorts, skickas ett meddelande via e-post som anger de länder som inte är berättigade att satsa på plattformen. Många länder inklusive Sverige finns på denna lista. Så här använder vissa svenska användare tjänster från en VPN för att dölja sitt ursprungsland. De väljer därför att välja en av de många versionerna (betald, gratis ...) av VPN för att undvika att blockeras senare. Faktum är att Pinnacle.com-webbplatsen inte har någon spellicens i Sverige för att erbjuda sina olika tjänster direkt till den svenska marknaden.

Vid registrering anger vissa användare inte sin sanna identitet och har senare svårt att samla in sina vinster. Detta väcker en ständig fråga om man i första hand bör lita på en VPN för att satsa på Pinnacle. Sanningen är, du behöver inte riktigt ha ett VPN för att registrera dig eller satsa på den här plattformen.

Hur satsar du på pinnacle.com utan att riskera att bli blockerad?

Den bästa lösningen för spelarna på Pinnacle är att använda en mäklare för både registrering på vadslagningssidan och för framtida förutsägelser. För att registrera dig på pinnacle.com måste du använda en mäklare. Det är faktiskt en mellanhand som erbjuder tjänsten hos flera spelbolag till en spelare. Med andra ord fungerar mäklare som kontoansvarig för spelare som inte kan satsa från sitt land.

Hur får jag tillgång till
PINNACLE
från Sverige?

Tack till en
sportspelmäklare

✔️ Mäklare
för
PINNACLE

Hur använder jag en mäklare för att satsa på Pinnacle.com?

Eftersom valet av en mäklare är den bästa lösningen att satsa på Pinnacle från ett icke-berättigat land, här är de olika stegen för att komma dit:

1- Skapa ett konto i en elektronisk plånbok

För det första är det tillrådligt att skapa ett konto på en elektronisk plånbok som måste finansieras för att fortsätta med säker vadslagning. De säkraste sätten att fylla på e-plånboken är via bankbetalning och banköverföring. Med dessa säkra medel kan spelarna enkelt lagra sina vinster på olika insatser. Elektroniska plånböcker är inte bankkonton, men du måste ange personlig information som identitet och sedan hemvist.

Exempel på Skrill-konto

Skapa ett konto hos en mäklare

Efter att ha skapat den elektroniska plånboken och deponerat pengarna som kommer att användas för satsningar kommer det nu att vara en fråga om att öppna ett konto hos en mäklare för att kunna utnyttja den placerade summan. Bland de mäklare som kan användas för detta ändamål har vi vårt urval. Det är inte bara mäklaren som är mer intresserad av den svenska marknaden utan den är också pålitlig och effektiv. För registrering kommer mäklaren att behöva personliga kontaktuppgifter, vadslagningskonton online, men också insättningsmetoden.

Exempel på ett mäklarkonto för sportspel

Till skillnad från ett VPN behöver en mäklare inte månadsabonnemang och du kan registrera dig hos dem med din riktiga identitet utan att riskera att ett konto stängs.

Omedelbar tillgång till PINNACLE via en sportspelmäklare:

Tillgång till mäklaren