Registrera dig på Pinnacle för att satsa på Esport-tävlingar!

Vissa människor gillar verkligen videospel. Andra är ganska nördar på alla nivåer. Alla är fria att mata sin passion! Är det inte ? Om du gillar videospel måste du ha hört talas om Esports. Om det här är en term som fortfarande är ny för dig, är det dags att ta reda på vad det är, för det är crème de la crème på sportspelplattformar. Redo att gå in i Esport-vadvärlden? Det är här allt händer.

Vous aimez ? 3.9/10

Vad är Esport?

För att bättre förstå vad det handlar om bör vi först förstå vad Esport är. I själva verket, fortfarande kallad elektronisk sport, handlar det om underhållning som lyckas locka en stor massa människor över hela världen. I själva verket är det en samling videospelsturneringar. Naturligtvis kanske de berörda tävlingsspelen inte bara är sportspel, vilket är fallet med den berömda League of Legends.

Hur man satsar på
en eSport-tävling
från Sverige?

Enkelt, genom att gå genom en

✔️ SPORTSPELMÄKLARE


För att bryta ner hinder för begränsningar som generellt införs av bookmakare är en mäklares tjänster viktiga. Faktum är att mäklaren även kallad mäklare är en mellanhand som underlättar spelarnas relationer med de olika leverantörerna av vadslagningstjänster online.

Så hur fungerar e-sportturneringar?

I verkligheten finns det inte så stora skillnader mellan eSport-mästerskap och klassiska turneringar. Mötena organiseras av organisationskommittéer på både regional och internationell nivå. Liksom en traditionell sport hittar vi också i Esport: träningstimmar, supportrar som följer de olika matcherna. Dessa åskådare kan, om de vill, till och med göra förutsägelser om vadslagning. Det finns också stjärnspelare som laget Astralis till Counter Strike-spelet.

I princip hålls Esports-turneringar över internet eller som ett LAN-parti, dvs med hjälp av ett lokalt nätverk. Duellerna spelas antingen via en dator eller med videospelkonsoler. Som specificerat kan en Esports-match vara föremål för en satsning. Så låt oss se hur man satsar på esports-turneringar.

Kan vi satsa på Esports-matcher?

Esport är som alla professionella sporter som vi alla känner till. År 2016 till exempel tillkännagav Internationella olympiska kommittén att Esport nu skulle erkännas som en sport i sig själv. Så det skulle inte vara skadligt att förutsäga Esport-matcher om du känner för det.
När det gäller laglighet, i Sverige till exempel, är Esport lagligt erkänt av Sweden Esports. De senare tog rollen att kämpa för de olika aktörernas allmänna intressen i disciplinen och sedan säkerställa respekt för värdena och de viktigaste grunderna för olympismen. Det är därför mycket möjligt och lagligt att satsa på Esport-matcher. För att göra detta behöver du bara registrera dig på en vadslagningssida som tillåter det.

Pinnacle Operator Promotion Poster

Hur man satsar på Esport-möten?

I grund och botten, för att satsa på Esport-matcher, måste du registrera dig hos en lämplig bookmaker. De olika Esport-tävlingarna kräver faktiskt olika former av vadslagning som i sin tur motsvarar mycket specifika oddsalternativ. Vad som också markerar skillnaden i Esport är att det är möjligt att satsa till exempel på antalet "dödar" särskilt för FPS eller kampspel.

För att placera dessa satsningar måste du välja en laglig satsningssida. I Sverige finns det inga webbplatser som tillåter vadslagning på Esport. Så du måste tillgripa utländska vadslagningssidor. Som sådan är den bästa operatören i Esport-vadslagning Pinnacle bookmaker. Du måste därför registrera en Pinnacle.com-registrering för att börja satsa på Esport-matcher.

Registrering hos Pinnacle bookmaker från Sverige

Så, för att satsa på Esport-matchningar med Pinnacle bookmaker från Sverige, måste du följa en exakt procedur. För det första, eftersom detta är en offshore-satsningsplattform, det vill säga inte regleras av de svenska myndigheterna, skulle det vara nödvändigt att registrera sig på förhand hos en mäklares tjänster. En mäklare är faktiskt en mellanhand som gör det lättare för spelare genom att satsa på utländska webbplatser som Pinnacle. Annars fungerar mäklaren som en kontoansvarig genom att låta sina kunder satsa på Esport-matcher via en utländsk onlinespelleverantör.

Hur får jag tillgång till
PINNACLE
från Sverige?

Tack till en
sportspelmäklare

✔️ Mäklare
för
PINNACLE

Öppna ett konto hos en mäklare

Genom att prenumerera på en mäklares tjänster kan du inte bara registrera dig hos Pinnacle bookmaker från Sverige för att satsa på Esport-matcher utan också för att dra nytta av många fördelar. Principen är enkel. Allt du behöver göra är att sätta in en summa pengar hos mäklaren och berätta för dem vad som ska göras.

För att öppna ett konto måste du fylla i civilstatusinformation (adress, efternamn, förnamn). Därefter måste du ange betalningsmetod för att utföra insättningar och uttag.

Hur tjänar jag pengar för att satsa på Esport-matcher?

För att underlätta utbyte, det vill säga transaktioner för att sätta in och ta ut pengar, för att satsa på Esport-matcher, måste du använda en elektronisk plånbok. I själva verket är det ett betalningsmedel som eliminerar behovet av ett bankkonto eller tillåter att monetära transaktioner utförs på betalterminaler.

För att lyckas göra transaktioner för att satsa på Esport-matcher är detta därför den rätta lösningen. De flesta e-plånbokstjänster är lagliga och kräver ingen kontouppgifter som bankinstitut. Du måste dock kreditera ditt konto första gången via banköverföring eller med kreditkort så att din mäklare kan göra Esport-vad åt dig. Förutom den första insättningen, även om det inte är en finansiell institution som banker, måste du tillhandahålla information som din hemadress, din identitet. Nu vet du allt! Det är därför verkligen möjligt att satsa på Esport i Sverige med bookmakaren Pinnacle.

Omedelbar tillgång till PINNACLE via en sportspelmäklare:

Tillgång till mäklaren