Hur får jag tillgång till en bookmaker som erbjuder asiatiska handikapp?

För att vara framgångsrik i världen av sportspel rekommenderas det att du har rätt information. Spelaren måste känna till de olika erbjudandena, marknadsaktörerna, gällande regler och framför allt tips och goda råd.

Gällande spelregler i Sverige är ofta ett hinder för erbjudanden från vissa kända bookmakare. Detta är fallet med Pinnacle med spel på Asian Handicap som inte är tillgängliga. Det finns dock en pålitlig lösning för att komma runt detta hinder. I den här artikeln kan du ta reda på hur du satsar på Asian Handicap från Sverige.

Vous aimez ? 4.1/10

Vad är ett spel på Asian Handicap?

Asian Handicap-erbjudanden, även känt som Asian handicap betting, är en något annorlunda typ av vad än traditionella handicapbetting. De erbjuds av väldigt få bookmakare och vadslagningsmöjligheterna är fler och fördelaktigare för spelaren.

Asian Handicap betting erbjuder alternativ som ökar en spelares odds för att vinna och minskar hans förlust. Spelaren kan till exempel satsa på +/- 0,5 eller +/- 1,5 mål eller peka på ett lag.

Om du till exempel satsar en asiatisk handikapp -/+ 0,5 på ett lag, uppstår två scenarier. Antingen vinner laget matchen så att du vinner insatsen eller annars förlorar du. Det finns många andra spel på Asian Handicap.

Några fördelar med den asiatiska handikappsatsningen

Spel ofta med låga odds, erbjuder Asian Handicap-vadslagning chanserna att vinna och säkra kapital till skillnad från en traditionell satsning. I en obalanserad match mellan två lag kan användning av denna satsningsmetod tippa balansen i ditt läger. Detta gör det enkelt för spelaren att dra fördel av de höga oddsen på det svagare laget för att placera sin insats.

Asiatiskt handikappssatsning är också fördelaktigt under klassiken där matchernas poäng är mycket täta i förväg. Det kommer som en lösning för att öka chanserna att vinna vadaren. Till exempel tillåter en asiatisk handikapp på +1 i ett lag att spelaren återfår sin insats om deras insats misslyckas med ett mål eller en poängskillnad. Det här alternativet är inte möjligt i min klassiska version av asiatiska erbjudanden.

Dessa är asiatiska handikappsspel tillgängliga på Pinnacle

Dessa är asiatiska handikappsspel tillgängliga på Pinnacle

Asiatiska vadslagning handikapp från Sverige

Reglering av ett land är en viktig punkt som avgör de olika tillgängliga erbjudanden som erbjuds. I Sverige övervakas till exempel onlinespel av online-spelregleringskommissionen, som definierar villkoren och de olika erbjudanden som är tillgängliga för svenska medborgare. I den här logiken är speciella asiatiska vadslagningserbjudanden som erbjuds av bookmakare som Pinnacle inte direkt tillgängliga. Du måste använda knep för att dra nytta av det.

Hur får jag tillgång till Pinnacle Asian Handicap betting från Sverige?

Hur får jag tillgång till
en utländsk bookmaker
för att spela en asiatisk handikappsatsning?

Enkelt, genom att gå genom en

✔️ SPORTSPELMÄKLARE


De olika erbjudanden som erbjuds av bookmakare tar hänsyn till lagarna i varje land. Registrering för Pinnacle sportspel är inte tillåten i Sverige. Men för att komma åt det måste du gå igenom en mäklares tjänster.

Först registrerar spelaren sig hos en mäklare och väljer sedan att öppna ett konto hos Pinnacle bookmaker. När alla formaliteter har slutförts och användarens konto har laddats kan han lätt komma åt alla de senare tjänsterna.

Det bör också noteras att för att underlätta förfarandet är det lämpligt att använda en elektronisk betalningsmetod som bitcoin för att fylla på ditt konto. När denna process har respekterats är det lättare för spelaren att placera sina satsningar och enkelt ta ut sina vinster.

Omedelbar tillgång till PINNACLE via en sportspelmäklare:

Tillgång till mäklaren