Använd elektroniska plånböcker för att göra sportspel

Effekten av teknisk förändring finns i alla livets områden. För att göra inköp online, betalningar eller till och med att ladda ditt sportspelkonto finns det många betalningsmetoder tillgängliga idag, till exempel elektroniska plånböcker. De låter dig göra olika finansiella transaktioner utan att gå igenom bankens tjänster.

Inom området sportspel, särskilt för att få tillgång till utländska bookmakers tjänster, är elektroniska plånböcker av stor betydelse. Upptäck viktig information om elektroniska plånböcker och sportspel i den här guiden.

Vous aimez ? 4.1/10

Hur fungerar elektroniska plånböcker?

Lite speciellt jämfört med bankmetoder, en elektronisk plånbok är tillgänglig när som helst bara genom att använda en internetanslutning och en smart elektronisk enhet (dator, telefon, surfplatta etc.) .). Först och främst måste du välja den portfölj som motsvarar spelarens behov.

Det bör noteras att det finns ett stort antal elektroniska plånböcker tillgängliga att välja mellan. Bitcoin är det mest rekommenderade för att underlätta transaktioner för spelare med sportspel. Spelaren som använder sina personliga identifierare (namn, förnamn, stad, adress, etc.) kan öppna ett elektroniskt konto och sätta sina pengar online. Han får alltså ett användarnamn och ett personligt lösenord för att komma åt sitt online-konto när som helst. För att dra full nytta av de olika funktionerna måste spelaren registrera sig och tillhandahålla alla dessa detaljer.

För uttag och insättningar finns det många uppladdningspunkter online där det är möjligt att länka ditt konto till ditt bankkort för att underlätta uttag.

Vilken elektronisk plånbok ska du använda för dina sportspel?

I sportbettingvärlden finns det flera elektroniska plånböcker som används mest (Bitcoin, PayPal, Neteller, etc.).

För att satsa på en utländsk mäklare är bitcoin mer praktiskt för att undvika blockerings- eller begränsningssituationer på grund av regionen. Likaså för vadslagning utanför Sverige är det ett bra sätt att undvika effekterna av begränsningar i valet av bookmakare, mäklare eller typen av vad. Detta underlättar också insättningar och uttag från mäklares konto.

Användargränssnitt

Neteller är en elektronisk plånbok perfekt för sportspel och används på de flesta webbplatser.

Användargränssnitt

Skrill används också ofta och är mycket praktiskt.

Vilka är fördelarna med att använda en elektronisk plånbok för att göra sportspel?

Det finns många fördelar med att använda en utländsk bookmaker för din sportspel. Den första som betonar är friheten att hantera dina utgifter. Med en elektronisk plånbok skiljer användaren sitt personliga konto från sin spelbank. Denna aspekt ger dig diskretion i dina olika spelaktiviteter och dina vinster. Tillsammans med denna fördel, undviker spelaren de olika påtryckningarna från sin bankman på hans online-bettingaktiviteter.

En annan betydande fördel är frånvaron av växelkursavgifter förknippade med de olika insättningarna och uttagningen på dina olika konton. Faktum är att omlastning av din bankrulle med en elektronisk plånbok inte går igenom samma procedurer som med banken.

En sista viktig punkt att sticka ut som en fördel vid användning av dessa typer av media är transaktionshastigheten. Det bör noteras att plattformarna för de olika operatörerna eller mäklarna på nätet är konfigurerade med hänsyn till dessa olika nya betalningsmetoder. I avsaknad av bankförfaranden erbjuder de snabbhet och lätthet i verksamheten.


Sammanfattning:

  • Ett bankkort för 10 € / år
  • Omedelbar uppdatering av kontot
  • säkerhet
  • Diskretion av utgifter och inkomster
  • Separat kontohantering

Omedelbar tillgång till PINNACLE via en sportspelmäklare:

Tillgång till mäklaren